Ahogy egy közéleti vlogger látja a világot...

Johnnie Vlogger

Johnnie Vlogger

Johnnie Vlogger 006: Perrot AR. Drone - Keltsük életre! (1.rész)

2018. február 12. - JohnnieVlogger

Történt egyszer, hogy egy videó vlogger, nevezetes Magyarósi Csaba, úgy dönté vala, hogy kipakolá a gardróbját. Gondolá egyet az youtuber, és úgy dönté, hogy azon felszereléseket, melyre neki már szüksége nincsen, oda adományozá olyan nézőinek, akiknek szüksége vala némelyikre. Volt ott rossz mikró, rossz drón, jó tok, meg toll, meg kiegészítők, és mi arra gondoltunk, hogy egy ilyen drón igazán jól jönne az Akadálymentes Közlekedési Családi Nap nevű rendezvényen és kiváló élményszerzési lehetőség volna, fogyatékkal élőknek és épeknek is, szintén az integráció elősegítésére. Közös élmény, ez már valami! Szóval írtunk, nyertünk, elhoztuk és most bemutatom miről is van szó. Azonban küzdünk némi hibával, amihez segítséget kérünk.

Ha tudsz olyat akinek ilyenje van, ért az ilyesmihez, akkor írjon nekem (nekünk), találkozzunk és keltsük életre! Igazán jó móka lesz!  Írj ide: johnnievlogger@gmail.com - Köszi!  Tartsatok velem! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnievlogger.blog.hu/api/trackback/id/tr5813660476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása