Ahogy egy közéleti vlogger látja a világot...

Johnnie Vlogger

Johnnie Vlogger

Esküvői fotózást, drónvideózást vállalok - INGYEN!

2018. április 12. - JohnnieVlogger

weddingdrone1.jpg

IGEN, INGYEN: Budapesten - MÁJUS - JÚNIUS HÓNAPBAN!
Szeretném kitanulni rendesen a szakmát, s bár van némi tapasztalatom, az ember csak úgy tud megtanulni valamit, ha elég időt és energiát fektet bele, és gyakorol. Ehhez mérten várom a jelentkezőket, akik tisztába vannak azzal, hogy egy kezdővel van dolguk. A fotózás nem kerül semmibe (Budapesten belül útiköltségbe sem) De persze ebben is kell egy határt szabni így kb 5-10 ilyet vállalok el elsőre! Ezen felvételek elkészítésére +1 fővel érkezem, aki segít nekem, az első alkalmakon. (Továbbra is költségmentesen)

CSERÉBE 2 KÉRÉSEM VAN:
-  1. Ne legyenek hatalmas elvárásaid. Ha nem tetszik a munkám utólag reklamációt nem fogadok el. Tanácsot igen, ötleteket igen, baráti, építő kritikát is szívesen, de semmiféle felelősséget nem vállalok - EGYELŐRE.
-  2. Amennyiben jól sikerülnek a képek, videók, drone felvételek, azokat szeretném felhasználni a készülő portfóliómba. Szeretném ha cserébe engedélyeznéd, hogy felhasználhassam a kész képeket a jövőben.

Tehát összegezzünk: Ingyen fotó, videó, drónfelvétel, azzal a kockázattal, hogy egy kezdőt kérsz fel (utólagos reklamáció nélkül) cserébe a képeket bármikor felhasználhatom további ügyfelek szerzése céljából, esetleg bizonyos részleteket vlog-epizódjaimban is felhasználhatok. Jaaa, és természetesen feliratkozol a csatornámra ide kattintva! :)

HOL TUDSZ ÉRDEKLŐDNI?
Első körben E-mailben: dronefelvetelek@gmail.com
Referenciáimat itt a blogban, láthatod, vlogok formájában (egyelőre). Ha kész van pár esküvői kép, videó, akkor egy külön weboldalt indítok majd. Minden  levélre válaszolok, de nem ígérem, hogy minden lehetőséget meg tudok ragadni, hisz egyelőre ingyen, család, munka, hobbi mellett művelem e szép hivatás gyakorlását.

Ha a képek elkészülte után, mégis úgy érzed szeretnéd támogatni a munkásságomat, akkor Egyesületemet az  Emberek Vagyunk Egyesületet támogatva tudod kifejezni köszönetedet :) Részletek majd privát üzenetben :)

Köszönöm a figyelmet!
Barátsággal:  Nosz Jani - Johnnie Vlogger

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnievlogger.blog.hu/api/trackback/id/tr6013831124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása