Ahogy egy közéleti vlogger látja a világot...

Johnnie Vlogger

Johnnie Vlogger

Lájkvadász nyereményjáték!

2018. március 16. - JohnnieVlogger

a1.pngSziasztok! Igen! Ez egy lájkvadász, egy klikkgyűjtő, egy feliratkozás gyűjtő nyereményjáték. Sokan próbálják a sajátjaikat nem annak látszani, de ez tényleg az. Szeretném elérni az 1000 feliratkozót a YouTube csatornámon! 1000 feliratkozó az ahonnan más kategóriába kerül egy videós tartalomkészítő.

Persze innen tud elkezdeni pénzt is keresni vele, de ez csak egy dolog, innentől lehetek hivatalosan is YouTuber, partnere a videós portálnak (több dolog is kell ehhez, az 1000 feliratkozó kevés, de ezek már tényleg csak a tartalom minőségén és a megtekintéseken múlnak), innentől lehet saját YouTube User nevem is és egy csomó-csomó olyan dolgot tudok majd megvalósítani, minőségi, igényes munkával, ami 1000 feliratkozó alatt nem lehetséges.

A NYEREMÉNYEKRŐL:
Mielőtt bármilyen Facebookos okostojás kitalálná, hogy "kamunyereményjáték" szeretném eloszlatni a kételyeket a nyeremények valósak. 1db Penny-Board szerű YAMBA műanyag gördeszka, műanyag testtel, csúszásgátló bevonattal és és és és szilikon kerekekkel, valamint 1db Toshiba Gigaframe L81 elektromos fényképalbum. Ezek sorsáról az 1000. feliratkozó után döntök, sorsolással, erről akkor egy külön videó is készül. Szeretném majd személyesen átadni a nyereményeket.

Ennyi. Szóval nincs más dolgod mint feliratkozni
ERRE A VIDEÓ CSATORNÁRA (Klikk)
EZT A GOMBOT KERESD: feliratkozasgomb.png
letezik.jpg
Köszönettel, barátsággal:
Jani (Johnnie Vlogger)

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnievlogger.blog.hu/api/trackback/id/tr3013743544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása