Ahogy egy közéleti vlogger látja a világot...

Johnnie Vlogger

Johnnie Vlogger

Óbudai Buszgarázs - Nyíltnap

2018. április 18. - JohnnieVlogger

A BKV - 50 éves éfroduló alkalmából - nyílt napot tartott az Óbudai Buszgarázsban. Remek nap volt. Lehetett autóbuszt vezetni, végig vitték az érdeklődőket a garázs területén egy kabrió veterán busszal, volt gyerekprogram, olasz autók, veterán motorok, sok-sok busz fiatalabb, öregebb, ritkaságok, jó drága cserébe felkészületlen büfések, és persze rengeteg ember.

Eredetileg SZAKMÁZÓ műsort akartam forgatni, minek keretében beszélgetek 1-2-3 buszvezetővel, diszpécserrel, garázsmesterrel, és elmesélik mik a feladatik, miért csinálják, mik a szakma előnyei, hátrányai, de sajnos erre nem voltak kijelölt emberek, és le is tiltották a dolgot, ezért csak ezt a rövidke videót készítettem, de folytatjuk az együttműködést és készül a fentiekből is kisfilm ha minden jól megy.  Fogadjátok szeretettel ezt, tartsatok velem legközelebb is! ... ja, és IRATKOZZATOK FEL! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnievlogger.blog.hu/api/trackback/id/tr8513845762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása